Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Kadobon

Trakteer uw vrienden, familie of zakenrelatie op een dinerbon van Restaurant Scherp. De fraai vormgegeven dinerbonnen zijn in de vorm van een arrangement of als bedrag in diverse waarden te verkrijgen.

Blanco Dinerbon
Restaurant Scherp kan deze dinerbon voorzien van een bedrag, afhankelijk van wat u wilt besteden aan uw relatie.  Dit bedrag mag per bon variëren tussen € 25,00 en € 250,00.

Arrangement “Scherp”
Op deze bon/cheque wordt alleen de samenstelling van het arrangement vermeld. Er staat geen prijs beschreven op deze bon/cheque. Bij inleveren van deze bon kan uw relatie een arrangement “Scherp” verkrijgen.

Arrangement “Scherp” bestaat uit 4-gangen diner met dagverse (streek)producten, inclusief een wijnarrangement die gecombineerd gaat met iedere gang. Vooraf krijgt uw gast(en) dan ook een aperitief (welkomstdrankje) bestaande uit Zeeuwse bubbels "Brut de Zelande" Ook tafelwater is inclusief.

Na de 4-gangen wordt er afgesloten met koffie/thee servies met huisgemaakte friandises. De prijs per persoon is €86,50. Uw bon word verpakt in een leuke luxe kadoverpakking!


  • VOOR AKKOORD

  •  

Fout

Er is helaas een fout opgetreden bij uw formulier verzending
Fout:
Neem aub contact met ons op via telefoon of mail
+31 118 634 633 |  info@restaurantscherp.nl

×