LinksWellness en culinair genieten! Zeeuws Ontspannen

Uw prive wellness & Restaurant Scherp hebben een uniek verwenarrangement voor u samengesteld!
Lees verder..

Zeeuws Ontspannen is een privé wellnesscentrum in de binnenstad van Middelburg voor gezelschappen van twee tot vier personen.

Kom tot rust, in een omgeving die tot in de puntjes is verzorgd, in een gezellige Zeeuwse ambiance. In onze mooie privé wellnessruimte bieden wij een Finse sauna, een lange golf en korte golf infraroodsauna met zoutstenen, een stoomcabine, een voetenbad, een warme en koude regendouche met handdouche, een relaxgedeelte, een dompelbad en een massage-/bubbelbad. Voor u liggen badjassen, slippers, een saunahanddoek, een douchelaken en diverse doucheproducten gereed, zodat u deze niet zelf hoeft mee te nemen. Ook een uitgebreide selectie aan koffie en thee, vers fruitwater en diverse versnaperingen staan voor u klaar om het verloren vocht en de zouten en mineralen weer aan te vullen.

Wij bieden u de optimale plek om samen met uw partner, gezin of vrienden te ontspannen en volledig tot rust te komen, helemaal privé, want er is niemand anders aanwezig.

Boek hier uw culinair arrangement!
tarieven


Klik op de afbeelding hierboven om naar de site van JRE te gaan.

Klik hier voor meer info

Bij JRE restaurants kunt u rekenen op passie voor gastronomie en gastheer/vrouwschap evenals een unieke sfeer waarin u wordt verwelkomd, restaurant Scherp is trots lid sinds 2009

Chefkok Mart Scherp is ambassadeur van de Dutch Yellowtail.

Klik hier voor meer info

Deze exclusieve vissoort, ook wel Kingfish en/of Hiramasa genoemd, gekweekt in zuiver Oosterschelde water door Kingfish Zeeland uit Kats.
Op dit moment de meest pure, verse en duurzame vis welke gekweekt word (Als eerst ter wereld ASC en BAP gecertificeerd, Innovatie award Horecava en partner JRE)


Gastvrouw Dhani Scherp-Zapata wijnkoningin 2017, wijnhoeve De Kleine Schorre, Dreischor

Klik hier voor meer info

Bij restaurant Scherp staan een aantal mooie wijnen van De Kleine Schorre op de wijnkaart, ook de Zeeuwse bubbels Brut de Zelande valt enorm in de smaak.
Wijnhoeve De Kleine Schorre is een van de grootste wijngaarden van Nederland, zeker een bezoek waard!


BOB nodig?
Veilig & vertrouwd in uw eigen auto naar huis!
eurobob.nl