Archiven

Kerst Thuismenu 75,00 p.p.

november 14, 2019 12:26 pm Gepubliceerd door

Ook dit jaar kunt u bij Scherp weer de handige dinerboxen voor thuis bestellen! Viert u dit jaar kerst thuis met uw dierbaren, laat ons dan alle voorbereidingen en boodschappen doen voor uw menu zodat u in een handomdraai een culinair menu op tafel zet! Eenvoudig af te maken met duidelijke instructies begeleidt door handige filmpjes die medio half december op onze website staan. (via Youtube). Kortom een relaxte kerst waar u zelf ook kunt genieten van het Kerstdiner en uw gezelschap!

Ons Kerstmenu is 5-gangen voor € 75,00. Het menu wordt geleverd met brood, boter, borrelhapjes, amuse en  friandises voor bij de koffie.  Dhani heeft voor u een selectie gemaakt van mooie wijnen welke subliem bij de gerechten passen. Bijpassend wijnarrangement is bij te bestellen 5 flesjes a 250cc (1-2 personen) a €75,00 of 5 flessen van 750cc (4-6 personen) a €130

Het wijnarrangement is ook alcohol vrij 0% te bestellen van het huis van Nahmen heerlijke biologische top sappen op basis van verschillende vruchten welke bijzonder goed combineren bij onze gerechten. Prijs alcohol vrij arrangement van Nahmen: 5 flessen van 750cc a €82,50 (maximaal 5-6 personen)

Reserveer nu al uw Dinerbox!

Net als in voorgaande jaren, is er een beperkte beschikbaarheid en we weten uit ervaring dat de dinerboxen daardoor (eigenlijk) altijd uitverkocht zijn.

Afhalen: Afhalen op 24, 25 en 26 december tussen 12.00 en 14.00u bij restaurant Scherp. Hieronder alvast onze inspiratie video voor de opmaak.

Kerst Thuismenu:

Gordal olijf & Parmezaan koekjes

Dupan Paling Wafeltje van rode biet en gerookte duurzame paling

Zuurdesembrood met boerenboter en Oosterschelde zout

Arctic Char ceviche, quinoa salade,zoete aardappel citrus, duindoornbes, mais

Dutch Yellowtail Kingfish uut Kats Geroosterd, witte miso, fijne groenten, Tomasu, nori

Kreeft & Krab
Kreeftensoep met kokos en kaffirlimoen, Gyoza met Noordzeekrab

Fazant Rouleau, Foie Royale, polenta, gecarameliseerde zilverui, katenspek, zuurkool, hete bliksem, jus met madaira

“Snow globe” Witte chocolade, citrus, cardamom, amandel, Kalamansi parfait

Friandises -Bonbon chocolade ,karamel, Oosterschelde zout -Macaron ,framboos ,hibiscus -X-mas paleisbanket

Bestellen: