Wellness

Wellness en culinair genieten! Zeeuws Ontspannen. Uw prive wellness & Restaurant Scherp hebben een uniek verwenarrangement voor u samengesteld! Zeeuws Ontspannen is een privé wellnesscentrum in de binnenstad van Middelburg voor gezelschappen van twee tot vier personen. Kom tot rust, in een omgeving die tot in de puntjes is verzorgd, in een gezellige Zeeuwse ambiance. In onze mooie privé wellnessruimte bieden wij een Finse sauna, een lange golf en korte golf infraroodsauna met zoutstenen, een stoomcabine, een voetenbad, een warme en koude regendouche met handdouche, een relaxgedeelte, een dompelbad en een massage-/bubbelbad.

Voor u liggen badjassen, slippers, een saunahanddoek, een douchelaken en diverse doucheproducten gereed, zodat u deze niet zelf hoeft mee te nemen. Ook een uitgebreide selectie aan koffie en thee, vers fruitwater en diverse versnaperingen staan voor u klaar om het verloren vocht en de zouten en mineralen weer aan te vullen. Wij bieden u de optimale plek om samen met uw partner, gezin of vrienden te ontspannen en volledig tot rust te komen, helemaal privé, want er is niemand anders aanwezig.

Boek hier uw culinair arrangement!
Zeeuws Ontspannen

Trakteer uw vrienden, familie of zakenrelatie op een dinerbon van Restaurant Scherp. De fraai vormgegeven dinerbonnen zijn in de vorm van een arrangement of als bedrag in diverse waarden te verkrijgen.